Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης!

Από το 2010 μέχρι και σήμερα, έχουμε αναπτύξει περισσότερα από 300 έργα πληροφορικής (e-Shop, εταιρικές ιστοσελίδες, ειδησεογραφικά portals, διαδικτυακές εφαρμογές (web application) για επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχουμε αποκτήσει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να αναπτύξουμε και το δικό σας project. Δείτε παρακάτω ένα δείγμα των έργων μας. Στόχος μας η δημιουργία μακροχρόνιων και αμοιβαίων επωφελών συνεργασιών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε και να σας παρουσιάσουμε τις λύσεις μας.

textwriter.co SaaS
textwriter.co

Το textwriter.co είναι μία υπηρεσία συγγραφής αυτοματοποιημένου κειμένου με χρήση του AI, από την imarketing. Περιλαμβάνει διαφορετικές επιλογές δημιουργίας κειμένου, όπως αγγελίες ακινήτων.

2023 SaaS Δείτε το
ivoice.gr SaaS
ivoice.gr

Το ivoice.gr είναι μία υπηρεσία μετατροπής κειμένου σε ομιλία της imarketing. Με χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, μπορείτε να δημιουργήσετε ρεαλιστικές εκφωνήσεις κειμένων σε περισσότερες από 80 γλώσσες.

2023 SaaS Δείτε το
SEO Tools by imarketing SaaS
tools.imarketing.gr

Σας παρουσιάζουμε το tools.imarketing.gr. Μία συνδρομητική υπηρεσία της imarketing με περισσότερα από 25 δωρεάν και premium εργαλεία για τη βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης ιστοσελίδων.

2023 SaaS Δείτε το
Business Intelligence Real Estate Network SaaS
birn.gr

Συμμετέχουμε στην ανάπτυξη του έργου BIRN (Δίκτυο Επιχειρηματικής Ευφυίας Συμβούλων Ακινήτων) με φορείς σύμπραξης το ΑΠΘ-Πολυτεχνείο και την Flexice.

2023 SaaS Δείτε το
Scires Consulting GmbH Website
www.sciresconsulting.com

Αναλάβαμε την ιστοσελίδα της εταιρείας Scires Consulting GmbH με έδρα τη Γερμανία. Αναπτύχθηκε με το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου iMarketing CMS.

2023 Custom CMS Δείτε το
Energy Press News Portal
www.energypress.gr

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δημιουργία της νέας έκδοσης του μεγαλύτερου ειδησεογραφικού portal για ενεργειακά θέματα στην Ελλάδα.

2022+ Drupal 9 Δείτε το
Foreign Affairs Hellenic Edition News Portal
www.foreignaffairs.gr

Το 2011 αναλάβαμε τη δημιουργία της πλατφόρμας της ελληνικής έκδοσης του γνωστού αμερικάνικου περιοδικού Foreign Affars. Η συνεργασία μας έκτοτε είναι συνεχής.

2011+ Drupal Δείτε το
Ελληνογερμανικη Συνελευση Portal
www.grde.eu

Η Ελληνογερμανική Συνέλευση που εξελίσσεται σε έναν από τους σημαντικότερους άξονες συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης της Γερμανίας.

2012+ Custom CMS Δείτε το
halkidikitravel.com Travel Portal
www.halkidikitravel.com

Τo halkidikitravel.com είναι ένα project του δικτύου της imarketing.gr με στόχο την τουριστική προβολή της Χαλκιδικής στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά.

2014+ Custom CMS Δείτε το
Bimbo Παιδικα Ρουχα e-Shop
www.bimbo.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Bimbo © που έχοντας διανύσει μια πορεία 50+ χρόνων στο χώρο της παιδικής μόδας πρωτοπορεί στην εισαγωγή "high-end" brands.

2020 WooCommerce Δείτε το
Sport Metrica Start-Up | Web Application
www.sportmetrica.com

Αναπτύξαμε την εφαρμογή της γερμανικής start-up εταιρείας Sport Metrica. Πρόκειται για ένα καινοτόμο εργαλείο καταγραφής και παρακολούθησης της απόδοσης των αθλητών.

2020 Drupal Δείτε το
Sports Solution Website
www.sportssolution.de

Αναλάβαμε την ιστοσελίδα της εταιρείας Sports Solutions με έδρα τη Γερμανία. Αναπτύχθηκε με το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου iMarketing CMS και είναι mobile friendly.

2020 Custom CMS Δείτε το
Votreparfum e-Shop
www.votreparfum.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Votreparfum. Συμβατό με προδιαγραφές WCAG AA για πρόσβαση από ΑΜΕΑ. Είναι φιλικό για κινητές συσκευές (responsive) και ενσωματώνει διάφορα επιμέρους συστήματα.

2021 Opencart Δείτε το
FAINST Website
www.fhtcsai2022.fainst.eu

Το Ινστιτούτο Εξωτερικών Υποθέσεων μας εμπιστεύτηκε τη προβολή του συνεδρίου "2nd Forum on Hybrid Threats, Cyber-security, and Artificial Intelligence" που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του NATO και του Υπουργείου Εξωτερικών. Πραγματοποιήθηκε υβριδικά μέσω live stream στην ιστοσελίδα.

2022 Custom CMS Δείτε το
qrshop.gr Mobile App
www.qrshop.gr

To QRshop ήταν η πρώτη startup που αναπτύξαμε. Πρόκειται για μία καινοτόμο εφαρμογή που δημιουργήθηκε το 2011 και βραβεύτηκε σε διαγωνισμούς καινοτομίας και νεανικής επιχειρηματικότητας. Αφορά mobile commerce με χρήση QRcodes.

2011+ Custom App Δείτε το
270+
18+
200+

Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια ομάδα ειδικών στην πληροφορική που έχουμε κοινό πάθος το διαδίκτυο και τις επιχειρηματικές προκλήσεις του. Η εμπειρία μας, η μακρόχρονη μεταξύ μας συνεργασία και το σχήμα οργάνωσης μας, εξασφαλίζει σε εσάς, τους υφιστάμενους και μελλοντικούς συνεργάτες μας, μία ολοκληρωμένη προσέγγιση στην στρατηγική Internet με αποτελεσματικότητα και συνέπεια. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε στο Internet με βιώσιμα και σταθερά βήματα.Ποιο είναι το όραμα μας


Επικοινωνια
(+30) 2310 60 30 45

Ανθοκήπων 62, 56224, Θεσσαλονίκη

Μέλος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου