Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης!

Έχοντας αναπτύξει περισσότερα από 270 έργα πληροφορικής (e-Shop, εταιρικές ιστοσελίδες, ειδησεογραφικά portals, διαδικτυακές εφαρμογές (web application) για επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία για να αναπτύξουμε και το δικό σας project. Δείτε παρακάτω ένα δείγμα των έργων μας. Στόχος μας η δημιουργία μακροχρόνιων και αμοιβαίων επωφελών συνεργασιών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε και να σας παρουσιάσουμε τις λύσεις μας.

Scires Consulting GmbH Website
www.sciresconsulting.com

Αναλάβαμε την ιστοσελίδα της εταιρείας Scires Consulting GmbH με έδρα τη Γερμανία. Αναπτύχθηκε με το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου iMarketing CMS και είναι mobile friendly.

2023 Custom CMS Δείτε το
Energy Press News Portal
www.energypress.gr

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δημιουργία της νέας έκδοσης του μεγαλύτερου ειδησεογραφικού portal για ενεργειακά θέματα στην Ελλάδα.

2022+ Drupal 9 Δείτε το
Foreign Affairs Hellenic Edition News Portal
www.foreignaffairs.gr

Το 2011 αναλάβαμε τη δημιουργία της πλατφόρμας της ελληνικής έκδοσης του γνωστού αμερικάνικου περιοδικού Foreign Affars. Η συνεργασία μας έκτοτε είναι συνεχής.

2011+ Drupal Δείτε το
Ελληνογερμανικη Συνελευση Portal
www.grde.eu

Η Ελληνογερμανική Συνέλευση που εξελίσσεται σε έναν από τους σημαντικότερους άξονες συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης της Γερμανίας.

2012+ Custom CMS Δείτε το
Bimbo Παιδικα Ρουχα e-Shop
www.bimbo.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Bimbo © που έχοντας διανύσει μια πορεία 50+ χρόνων στο χώρο της παιδικής μόδας πρωτοπορεί στην εισαγωγή "high-end" brands.

2020 WooCommerce Δείτε το
Sport Metrica Start-Up | Web Application
www.sportmetrica.com

Αναπτύξαμε την εφαρμογή της γερμανικής start-up εταιρείας Sport Metrica. Πρόκειται για ένα καινοτόμο εργαλείο καταγραφής και παρακολούθησης της απόδοσης των αθλητών.

2020 Drupal Δείτε το
Sports Solution Website
www.sportssolution.de

Αναλάβαμε την ιστοσελίδα της εταιρείας Sports Solutions με έδρα τη Γερμανία. Αναπτύχθηκε με το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου iMarketing CMS και είναι mobile friendly.

2020 Custom CMS Δείτε το
Votreparfum e-Shop
www.votreparfum.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Votreparfum. Συμβατό με προδιαγραφές WCAG AA για πρόσβαση από ΑΜΕΑ. Είναι φιλικό για κινητές συσκευές (responsive) και ενσωματώνει διάφορα επιμέρους συστήματα.

2021 Opencart Δείτε το
FAINST Website
www.fhtcsai2022.fainst.eu

Το Ινστιτούτο Εξωτερικών Υποθέσεων μας εμπιστεύτηκε τη προβολή του συνεδρίου "2nd Forum on Hybrid Threats, Cyber-security, and Artificial Intelligence" που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του NATO και του Υπουργείου Εξωτερικών. Πραγματοποιήθηκε υβριδικά μέσω live stream στην ιστοσελίδα.

2022 Custom CMS Δείτε το
270+
18+
200+

Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια ομάδα ειδικών στην πληροφορική που έχουμε κοινό πάθος το διαδίκτυο και τις επιχειρηματικές προκλήσεις του. Η εμπειρία μας, η μακρόχρονη μεταξύ μας συνεργασία και το σχήμα οργάνωσης μας, εξασφαλίζει σε εσάς, τους υφιστάμενους και μελλοντικούς συνεργάτες μας, μία ολοκληρωμένη προσέγγιση στην στρατηγική Internet με αποτελεσματικότητα και συνέπεια. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε στο Internet με βιώσιμα και σταθερά βήματα.Ποιο είναι το όραμα μας


Επικοινωνια
(+30) 2310 60 30 45

Ανθοκήπων 62, 56224, Θεσσαλονίκη

Μέλος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου